Trygge hjem og kreative miljøer

BRG Utvikling investerer, finansierer, utvikler og gjennomfører prosjekter innenfor både bolig og næring. Vi skaper hjem det er trygt og godt å bo i, og vi utvikler fremtidens arbeidsplasser som legger til rette for kreative og levende miljøer. Vi utvikler eiendom for handel og kontor – og også en miks av disse.

Vi har vår spisskompetanse i eiendomsprosjektets tidligfase. Vi er utviklere og rådgivere. I gjennomføring av prosjektene tar BRG Utvikling eier-/byggherreansvar og realiserer prosjektene sammen med våre partnere. Vi ønsker å være en foretrukken samarbeidspartner for alle leverandører og tror på at et godt samarbeidsklima mellom entreprenør, arkitekt, eiendomsmegler og grunneier er avgjørende for å kunne levere høy kvalitet hver gang.

Vårt hovedmarked er Sørlandet. Vi vurderer kontinuerlig nye prosjekter.

Vi investerer i egne utbyggingsprosjekter og samarbeider gjerne med eiendomsbesittere som ønsker en aktiv partner i sine prosjekter. BRG Utvikling har i dag ca. 15 løpende prosjekter, med omlag 250 boliger, samt flere handels- og kontorprosjekter under utvikling.

Vi er opptatt av bærekraft i alle ledd, og bygger for å sikre trygge rammer og et godt sosialt nærmiljø. Ved valg av prosjekter, legger vi vekt på klimautslipp, naturmangfold og å unngå unødig nedbygging av natur.

Feature-sak overskrift 1

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

Les hele saken her.

Tangen, Kristiansand

Vellykket byutvikling i Kristiansand

Les mer om prosjektet her.

Se alle våre prosjekter her.
No items found.

BRG inntar Dvergsnes

Spennende prosjekt på trappene på Dvergsnes i Kristiansand

Les mer om prosjektet her.

Se alle våre nyhetssaker her.

UTSOLGT!

Solbakken i Vennesla går mot strømmen i et litt stramt marked

Les mer om prosjektet her.

Se alle våre nyhetssaker her.

Å Energi og Telia velger K14 - Kvartalet som løfter byen

Byggestart vedtatt for K14

Les mer om prosjektet her.

Se alle våre nyhetssaker her.

Kontaktpersoner – Utvikling

Ståle Stundal
Daglig leder BRG Utvikling AS
Ruben L. Reme
Eiendomsutvikler
Tor Helge Reme
Eiendomsutvikler