Nøkkeltall

BRG ønsker talenter. Kan du faget ditt og kan du foredle det til det beste for våre kunder så er du interessent for oss. Send oss da en åpen søknad.

Ønsker du å utdanne deg innen betong- eller tømrerfaget gjennom en læretid sammen med en eller flere av våre dyktige instruktører, ja da søker du en av de ledige læreplassene.

Ser du etter et offensivt miljø, med varierte og utfordrende oppgaver så kan BRG være den rette bedriften for deg. Selskapet har siden 2008 vært på en spennende reise og den reisen jobber vi hardt hver dag for at skal fortsette.

BRG bygger flere ulike typer bygg og deltar i mange ulike prosjekter som setter krav til oss og utfordrer oss, og vi elsker en utfordring. Akkurat det krever et stort mangfold av mennesker og kompetanse som kan komplettere et allerede sterkt fagmiljø.

BRG har i dag en god spredning i kompetanse. På fagarbeidernivå har vi en strategi om at fast ansatte gir de beste resultatene og høy trivsel. Vi har en stor andel lærlinger og har det siste året hatt 21 lærlinger innen tømrerfaget og betongfaget.

Våre prosjektledere har god spredning fra fagarbeidernivå til masterutdannelse, alle meget motiverte og resultatmålet tydelig forankret.

Les mer om oss her.

Ledige stillinger