Nøkkeltall

BRG ønsker talenter. Kan du faget ditt og kan du foredle det til det beste for våre kunder så er du interessent for oss. Om det handler om at du kan snekre og forskale bedre enn de fleste eller om du er vanvittig rå på drift, eller om du leverer prosjektledelse i stjerneklasse eller har fortsått greia med prosjektering, ja da må du gi oss litt lyd gjennom skjemaet under. Eller ønsker du å utdanne deg innen betong- eller tømrerfaget gjennom en læretid sammen med våre dyktige instruktører, ja da kan du også bruke skjemaet nedenfor.

Ser du etter et offensivt miljø, med varierte og utfordrende oppgaver så kan BRG være den rette bedriften for deg. Selskapet har siden 2008 vært på en spennende reise og den reisen jobber vi hardt hver dag for at skal fortsette.

BRG bygger flere ulike typer bygg og deltar i mange utfordrende prosjekter som setter krav til og utvikler oss, og vi elsker en utfordring. Akkurat det krever et stort mangfold av mennesker og kompetanse som kan komplettere et allerede sterkt fagmiljø.

BRG har i dag en god spredning i kompetanse. På fagarbeidernivå har vi en strategi om at fast ansatte gir de beste resultatene og høy trivsel. Vi har en stor andel lærlinger og har det siste året hatt 15 lærlinger innen tømrerfaget og betongfaget.

Våre prosjektledere har god spredning fra fagarbeidernivå til masterutdannelse, alle meget motiverte og resultatmålet tydelig forankret.

Alle ledige stillinger vil bli lyst ut på www.finn.no, i forhold til GDPR ønsker vi ikke søknader på e-post, så bruk skjemaet under her.

Les mer om oss her.

Ledig stilling! Vi søker prosjekteringsleder
Les mer her >
Ledig stilling! Vi søker prosjektingeniør
Les mer her >

Vil du jobbe for BRG?

Fyll ut skjema og last opp din CV under - så holder vi kontakten.

Hvilken avdeling ønsker du å være tilknyttet?
Hva er din høyeste fullførte utdannelse?
Hvis du har fagbrev, hvilke(t) fag?
Maks filstørrelse 10MB.
Laster opp...
fileuploaded.jpg
Opplasting feilet.Maks størrelse for filer er 10 MB.
Takk! Din søknad er registrert.
Oisan, noe gikk galt. Venligst prøv på nytt.