Byggfornyelse og transformasjon

Publisert
1.9.2022

Tenk å våkne opp til dampen av nybakte rundstykker fra "bageren i byen" og nyte kaffekoppen på balkongen mens byen våkner til liv. I leiligheten over Dampbageriet på torvet, har beboere i dette bofelleskapet førsteklasses utsikt over torvet og umiddelbar nærhet til bykjernen i Kristiansand.

Beliggenhet

Midt i Markens eller leilighet på Torvet, er passende beskrivelser for denne boligen. Den ligger i Rådhusgata, men innerst mot Markens og Torvet. Plasseringen er helt opimal for de som ønsker å bo sentralt med kort vei til alt. Her har man handle- og gågaten Markens like utenfor døren, man har alle koselige matboder, restauranter, kafeer på Torvet og rundt. Det er en kort rusletur til Fiskebrygga og Odderøya med mye aktiviteter. Flere friområder i nærområdet og badeplass 4 min gange unna. Nærmeste park er under 100 meter fra døra. Bussterminalen, togstasjonen 100 meter unna. Er beliggenhet viktig, er dette boligen riktig.

Beskrivelse

En av de aller flotteste bofelleskapene i byen. God takhøyde, store rom, en fantastisk balanse mellom originalt og nytt. Dette bofelleskapet passer også for de som vanligvis ønsker egen leilighet. Her har to av soverommene større areal enn mange 1-roms i byen. Hele boligen er nyoppusset med nye møbler, nye bad, nytt kjøkken og nymalte overflater. Boligen er oppusset med tanke på trivsel og optimale løsninger for deg som beboer.

Interesser i leie av hele, eller deler av boligen? Se link til finn.no annonse her:

No items found.
No items found.
Les flere saker