UTSOLGT!

Smak på ordet, det er jo ikke det man ønsker å høre når man skal på jakt etter noe man trenger eller ønsker seg. Men på Solbakken i Vennesla så er dette nå gjennomgangsmelodien. Vi tenkte vi måtte grave litt i dette for å få litt forståelse av hva det er med Vennesla.

       -  «En hyggelig bygd med tilgang til det man trenger»

BRG Utvikling sin nye daglige leder Ståle Stundal er kjapp i replikken når han blir spurt om hva som er spesielt med Vennesla, ikke nok med det, han sier også at Vennesla oppleves til å ha en god positiv drive og det er en herlig patriotisme i bygda. – «Du kjenner det når du er der» legger han til.

Daglig leder i BRG Utvikling Ståle Stundal

Så hva snakker vi egentlig om her. 33 leiligheter sentralt i Vennesla, solfylt og luftig, et unikt prosjekt som har tilgang til det urbane miljøet, men med en rask sving på hælen så har man nesa rett mot landlig småbebyggelse, og det treffer nok veldig godt for mange ulike mennesker.

Leilighetene er bygget funksjonelt og med romslige arealer, og hvem liker ikke å ha muligheten til tusle ned på tøflene i bygdas eneste søndagsåpne butikk?

Eiendomsutvikler Ruben Reme i BRG Utvikling legger ikke skjul på at han tror at prisbildet var innenfor da dette ble presentert sammen med de andre kvalitetene. – «ja, vi ser jo at vi av en eller annen grunn traff veldig godt på dette, husk at ved kranselaget så hadde vi bare 4 usolgte, så vi tenker at Venndølene vet akkurat hva de vil ha, og til hvilken pris».

 - Men det har vært et tøft marked i det siste, det er vel fortsatt ikke samme flyten på andre byggeprosjekter i Vennesla?

- «Tja, vi ser at de andre prosjektene også har mange gode kvaliteter og det er litt vrient å peke på akkurat hva det er, det er så mange forhold som kan spille inn, det er timing for kjøpere og det er timing for utviklere, det er minst 3 ganger beliggenhet og masse ukjente forhold, så det blir mye synsing» sier Ståle Stundal.

- Ruben Reme er raskt frempå og begynner å bli ivrig; - «hvis vi ser på markedet så håper jeg det er et tegn i tiden, det har vært litt tøft det siste året, men jeg håper nå at hvis vi får en stabil rente og med utsikter for at rentene skal ned, så håper jeg at "Prosjektet Solbakken" danner startpunktet for gode tider og positivitet i eiendomsmarkedet og bygg-og anleggsbransjen for øvrig»

Så utfra det vi har hørt nå så sitter vi her med en eiendomsutvikler og daglig leder i BRG Utvikling som selger opp Vennesla og som ønsker seg flere lignende prosjekter i bygda?

- «Absolutt, nå skal det være sagt at hver prosjekt er unikt,og det legges mye tid og ressurser med å utvikle og tilpasse til en ønsket målgruppe, men finner vi en tomt vi tror på og som vi kan utvikle så skal vi snakke opp Vennesla» repliserer Stundal.

Eiendomsutvikler Ruben Reme, BRG Utvikling

- «Jeg vil gjerne nevne våre partnere her, det er helt klart at kombinasjonen med næring og bolig har nok vært bra, og Coop har veldig klare tanker om dette, så vi er takknemlig for å ha så gode sparringspartnere med oss, og eiendomsmegler Stray & Co har vært utrolig på for å lukke salgene, skikkelig artig være med på noe slik» sier en entusiastisk Ruben Reme.

Basert på at man gjerne sitter igjen med leilighetsobjekter på rundt 10-15% når bygget ferdigstilles så er det trygt å konkludere med at dere er veldig fornøyd med salget? Akkurat den reaksjonen velger vi ikke å kommentere, da to fornøyelige ansikter bak kaffekoppen sier det meste.

- «En eiendomsutviklers drøm» Kommer det allikevel fra eiendomsutvikler Reme.

Nysgjerrig på prosjektet? Les om det her: Solbakken | 33 Leiligheter i Vennesla Sentrum (solbakkenbolig.no)

Se alle artikler