28.11.2022

Marnarkrysset etablert med første byggetrinn

Vi lar oss ikke stoppe av litt vått vær når vi skal markere åpningen av ny butikk, og vi lar jo aldri festligheter gå fra oss. Der står den, Coop Ekstra, som et fyrtårn og viser vei inn til vakre Mandal.

Prosjektet har skutt i været på rekordtid, og det har vært en meget god prosess og prosjekt med byggherre Marnarkrysset AS som er et samarbeid mellom Ime Eiendom, Coop Sørvest og BRG Utvikling.

Butikken er først ut i en større utvikling og BRG Entreprenør er takknemlig for oppdraget og vi er fornøyd med resultatet. 1700 kvm er nå på plass og en større utvikling vil finne sted de neste årene. Hva det vil bli, nei det er byggherren hemmelighetsfull rundt, men her lukter det både kontorlokaler og aktiviteter. Med investeringer på 150-200 millioner kroner så er det duket for en ny bydel i dette knutepunktet mellom by og dal.

Snorklipper Tore Klovning fra Coop Sørvest SA tar i mot entusiastiske nye kunder.

I en tøff tid for bransjen så har man valgt en forsiktig start, noe som er fornuftig, men byggeteknisk er det rigget såpass greit at en ny etasje kan komme når som helst. Så snart markedet har fått ro rundt byggepriser, krigshissere og et strømmarked som krever tiltak og forutsigbarhet så blir det nok en rask fortsettelse. Vi er ikke beskjedne i BRG, men BRG Entreprenør er klare og tar bestillinger når som helst.

Fornøyde byggherrer og entreprenører. Fra venstre, Finn Arne Reme(Marnarkrysset AS), Leif Terje Hegreberg(Coop Sørvest), Tore Klovning(Coop Sørvest), Kay Arne Nedrejord(Coop Sørvest), John Roger Sørbøe(Marnarkrysset AS), Jan Terje Eftestøl(BRG Entreprenør), Ruben Reme(BRG Utvikling)

Tore Klovning i motiverende samtale med nye butikkansatte.
Se alle artikler