24.5.2023

BRG er månedens bedrift i NHO Agder

Vi suger ikke veldig lenge på karameller i BRG, vi vil videre og vi ønsker å utvikle oss. Men av og til så stopper vi litt opp, kjenner på følelsen av å bli sett og kanskje bli litt forstått, og dere, er det ikke litt sånn at vi elsker alle å bli sett litt og anerkjent for det vi driver med, eller hva tenker du? Eller som man gjerne sier, pass på at du tar noen på fersken i å gjøre noe riktig.

I dag fikk vi besøk av NHO Agder, og de har sett oss blant sine over 1700 medlemmer. I vårt 15. år som "ny" og fremadstormende bedrift så fant NHO Agder ut at, jøss se på BRG, de får det til i en tid og i et marked som er både krevende og utfordrende, og videre smalt de til men denne særdeles treffende beskrivelsen, om vi får lov til å si det med litt sørlandsk beskjedenhet:

Vi kunne sikkert plukket teksten fra hverandre og pekt på enkeltelementer om hva vi gjør, men en ting er sikkert, vi hadde ikke vært der vi er i dag uten alle våre dedikerte ansatte. Sammen knekker vi nøtter hver dag, vi finner "lifehacks" og jobber med smartness for bli raskere, mer produktive, mer kvalitetsbevisste, mer bærekraftige og sørge for at vi alle sammen har en trygg og god jobb å gå til hver eneste dag. Men noen høydepunkter kan dere få med dere - høy lærlingeandel, mangfold, nøkternhet, HMS-fokus, lavt sykefravær og i et kvalitativt perspektiv - vi gjør helst ting bare en gang. Som i praksis betyr at vi prøver daglig å være banebrytende, redelige og grundige. Det funker for oss og vi prøver å kopiere det igjen og igjen.

Les også egen sak fra NHO Agder her; Bygger for fremtiden (nho.no)

Takk til NHO og takk til alle våre kolleger i BRG som setter oss på kartet i vår vakre solfylte landsdel.... og litt utenfor også.

Se alle artikler