8.5.2024

BRG inntar Dvergsnes

Du har kanskje sett oss borte ved Sukkevannsområdet?

Vi starter der Dvergsnesveien(Dvergesneskrysset) og så fortsetter vi suksessivt på Dvergsnesåsen i 2025. Nå er det på tide at BR Gruppen markerer seg i dette området, og det er ikke småtteri vi skal levere, det er spennende og effektive tanker vi skal i gang med, prosjekter som vi tror og mener skal treffe markedet godt.

BRG Utvikling har rett og slett kjøpt et område fra våre gode venner i bransjen. Et strålende tomteområde, plassert vestvendt og sjønært. En behagelig kjøretur østover over Varoddbrua og vipps, 15 minutter fra sentrum kan du boltre deg i et allerede godt etablert område, barne- og ungdomsfamilier i fleng og med gode kvaliteter ellers for et godt liv på Sørlandet.

Dvergsnes har alt. Dvergsnes-skolene(i flertall) bare noen hundre meter unna og en fantastisk ungdomsskole et par kilometer mot Tømmerstø. La oss ikke glemme Sørlandets eller hva vet vi, Norges fineste KIWI-butikk 700 meter borti «gada». Vil du ha sjø og bading, så er jo dette indrefileten av Sørlandets skjærgård, bademuligheter på Dvergsnestangen, sommeridyll på Tømmerstø brygge, kan vi friste med Norges største kuleis? Og når vi først er på Norgesrekorder, Randesund Idrettslag er i hvert fall en av de største i landet og tilbyr et rikt innhold av sportslige aktiviteter, men som om ikke det var nok så finnes det også en egen sportsklubb på Dvergsnes, så hva mer trenger du? Hva sier du? Golf? Selvfølgelig har vi golfbane rett borti høgget.

Var det noe mer? Søndagsåpne butikker? Selvfølgelig, på Tømmerstø brygge finner du ikke bare søndagsåpent, den er faktisk døgnåpen.

Sånn, skal vi snakke litt om hva du skal vise interesse for?

Tomtene markert

Vi skal i gang med fire ulike tomteområder og tenker at vi skal holde det i gang i 5 år. Så hvis du tenker at du vil investere eller gjøre en endring i livet for deg og dine nærmeste, så er det på tide å følge med fremover.

Daglig leder, Ståle Stundal i BRG Utvikling er strålende fornøyd med prosjektet og ser frem til noen aktive gode år på Dvergsnes.

- «Ja, dette gleder jeg meg til. Vi går inn i detaljfase nå og så er formell overtakelse av tomtene høsten 24 og da er vi igang for fullt. Så er planen å lansere salgsperioden i starten av 2025. Jeg har en sterk følelse av at dette vil treffe godt og møte flere målgrupper. Vi skal igang med det første delfeltet som består av 3 blokker med 40-45 enheter, parkeringskjeller, samt 5 tilhørende rekkehustomter.»

Videre utvikling vil skje suksessivt og legges ut i henhold til salg og fremdrift, men det ligger nå planer for at BRG skal holde på i området de neste 5 årene, og det vil da følge ytterligere 9 rekkehustomter og 3 bygningskropper med 36 leiligheter, disse også med felles parkeringskjeller.

Forfriskende utsikt med forfriskende innhold i glasset. Blir det bedre?

Det vil etter hvert komme opp en egen webside for prosjektet hvor du kan melde interesse og følge med. Vil du tidlig inn så anbefaler vi en telefon til Ståle Stundal for å sjekke ut mulighetsrommet. Ståle ser frem til å snakke med deg og han treffer du på mobil: 982 10 497, eller e-post: stale.stundal@brgruppen.no

Velkommen til Dvergsnes.

Se alle artikler